impala-zagreb-onama
jadrankamen-impala-onama-slika-desno-04

— O NAMA —

ŠTO NAS ČINI POSEBNIM. ŠTO NAS POKREĆE.


O NAMA

ŠTO NAS ČINI POSEBNIM. ŠTO NAS POKREĆE.

WORLD OF STONE

 

Lokacija Impala Zagreb više od 40 godina slovi kao najbolje mjesto za kupnju svih vrsta Bračkog kamena. Preuzimanjem od strane firme Impala d.o.o. Split koja nosi veliko iskustvo poslovanja s granitom,mramorom i quartzom ,dobili smo savršenu sinergiju te objedinjenje najbolje ponude na tržištu grada Zagreba/Sesveta.

 

Dugotrajno znanje i iskustvo,i stečenim ugledom stavljaju nas u poziciju regionalnog lidera u svim područjima rada i kvalitetom proizvoda od Hrvatskog kamen, granita, mramora, quartza.

 

Na našem skladištu nudimo Vam, veliki izbor svih vrsta Bračkog kamena,granita,mramora i quartza u pločama raznih dimenzija, debljina, boja, kao i rezane podove.

Naš profesionalni tim odabire najkvalitetnije materijale po cijelom svijetu koje nudimo za vaše potrebe.

 

Bavite li se klesarstvom, građevinarstvom, arhitekturom, dizajnom ili uređenjem vašeg doma IMPALA ZAGREB d.o.o. je vaš najpouzdaniji poslovni partner u svakom pogledu.

Dinamičan i stručan tim spreman je u svakom pogledu udovoljiti vašm zahtjevima.

 

Naša firma opremljena je vrhunskim strojevima za rezanje po mjerama, poliranje i obradu kao stepenice, klupčice, poklopnice, stolove, bazenske rubnjake,nadgrobne spomenike te ostale proizvode prema vašim potrebama.

 

STONE IS OUR LOVE AND PASSION

— GALERIJA —